Баници, сладкиши
Име на артикул Цена
Кори за баклава 350г

Кори за баклава 350г

Финни кори Белла идеални за баклава. Състав: брашно, сол, вода. Нето тегло: 350гр
€1.99

Добави:

Кори за баклава 500г

Кори за баклава 500г

Финни кори за баница Фамилия . Състав: брашно, сол, вода. Нето тегло: 500гр
€1.59

Добави:

Кори за баница 350г

Кори за баница 350г

Финни кори за баница тип Тракийски. Състав: брашно, сол, вода. Нето тегло: 350гр
€0.99

Добави:Нови продукти за ноември - Баници, сладкиши